Shoqata e Kosovës për Neuroshkencë

Kjo shoqatë si organizim i pavarur dhe profesional për Neuroshkencë është formuar me qëllim që ti mbroj të drejtat e anëtarëve të vet, të avansojë njohuritë profesionale dhe vlerat etike të tyre, me qëllim të përmirësimit të shërbimeve mjekësore dhe te sistemit shëndetësor në interes të pacientit. 

Merr pjesë ne trajnime
Free case evaluation
Antarsohuni falas për 1 vit

Të fundit nga shoqata

Ketu janë disa nga lajmet / artikujt e fundit nga shoqata

Kryesia e shoqates

Kjo është kryesia e SHKN – SHOQATA E KOSOVËS PËR NEUROSHKENCË  

Prof.Ass.Dr. Armend Vuçitërna

Neuropediatër Kryetar

Dr. Enver Isaku    PhD Cand

Neurolog Nënkryetar  

Prof. Shqipe Bajrami-Lubovci

Neuropsikologe –Nënkryetare

Dr. Jeton Maxharaj  PhD Cand

Neuroradiolog –Sekretar Gjeneral

Prof.Ass.Dr Agon Mekaj

Neurokirurg –Anëtar I Kryesisë

Prof. Ass. Dr.    Armend Vuçitërna

Neuropediatër Kryetar

Dr. Enver Isaku    PhD Cand

Neurolog Nënkryetar  

Prof. Shqipe Bajrami-Lubovci

Neuropsikologe –Nënkryetare

Dr. Jeton Maxharaj  PhD Cand

Neuroradiolog –Sekretar Gjeneral

Prof. Ass. Dr.  Agon Mekaj

Neurokirurg –Anëtar I Kryesisë

0 +
Anëtarë
0 +
Ekspertë
0
Statistika 3
0
Statistika 4

Qëllimi jonë

Kjo shoqatë si organizim i pavarur dhe profesional për Neuroshkencë është formuar me qëllim që ti mbroj të drejtat e anëtarëve të vet, të avansojë njohuritë profesionale dhe vlerat etike të tyre,me qëllim të përmirësimit të shërbimeve mjekësore dhe te sistemit shëndetësor në interes të pacientit. 

Shoqata nëpërmjet organeve të veta e ka për detyrë të përcjell në mënyre aktive tërë procesin shëndetësorë ne vend, organizimin shëndetësor në Institucionet shtetërore, organizatat shëndetësore, institucionet pivate dhe publike dhe të përcjell sjelljen e ligjeve nga sfera e shëndetësisë ne funksion të ruajtjes dhe mirëqenies së shëndetit të pacientit. 

Anëtarë i shoqatës së Kosovës për Neuroshkencë mundë të jetë çdo profesionist që mirret me Neuroshkencë dhe ka interes të miret me Neuroshkencë. 

Shoqata e ka për detyrë të organizojë në mënyrë te vazhdueshme avancim profesional dhe shkencor me ligjërata të ndryshme, takime profesionale, akademi solemne, simpoziume, konferenca dhe kongrese në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar, krejt kjo në funksion të ngritjes profesionale dhe shkencore. Shoqata ka filluar te krijojë lidhjet e para dhe të antarësohet në Shoqatat të njohura për Neuroshkenca siq janë: Brain Research in Neuroscience, Centre for Research in Neuroscience, Fedaration of European Neuroscience Societes, American Neurological Association, Canadian Association for Neuroscience, British Neuroscience Association, The Japan Neuroscience Society. Ne vazhdim pritet te krijoj lidhje edhe me shoqata dhe organizata tjera. 

Përfitimet duke qenë anëtar

Benefiti 1

Etiam facilisis ligula nec velit posuere egestas. Nunc dictum lectus sem, vel dignissim purus luctus quis.

Anëtarësia (Benefiti 3)

Cras gravida bibendum dolor eu varius. Morbi fermentum velit nisl, eget vehicula lorem sodales eget ipsum felis tristique.

Benefiti 2

Etiam facilisis ligula nec velit posuere egestas. Nunc dictum lectus sem, vel dignissim purus luctus quis.

Materiale (benefiti 4)

Cras gravida bibendum dolor eu varius. Morbi fermentum velit nisl, eget vehicula lorem sodales eget ipsum felis tristique.

The Concept

Even in the word idea, the concept for the establishment of the Association was given by the President of the Association together with the Chairman

Prof. Ass. Dr. Armend Vuçitërna  – Kryetar

drarm

Na kontaktoni tani!

Lokacioni

Rruga Muharrem Fejza, Banesat e Royalit Nr 8 Kati Përdhes, Prishtinë Kosovë

Email Adresa

info@neuroshkenca.com

Numri

(+)383 48 43 33 23