Për 7 dite Shoqata jonë arriti rreth 220+ anëtarë, 30 mijë shikime ne web, dhe 370+ ndjekës në rrjete sociale!

Shoqata e Kosovës për Neuroshkencë arriti të ketë rreth 220+ anëtare, 30 mijë shikime ne web faqe, dhe rreth 370 ndjekes ne Facebook vetëm për një javë!

Së shpejti do mbahet kongresi i shoqatës, për të marrur pjesë në ketë kongres ju duhët të jeni pjesë e shoqatës.

Më shumë informata rreth anëtarësimit tek katëgoria e anëtarësisë.

Këta 220+ anëtarë mund ti gjeni tek Anëtarët.