Anëtarësia

Këtu mund të gjeni të gjithë anëtarët e shoqatës

Deri më tani ne kemi këta anëtarë:

1Prof. Ass. Dr. Sci. Armend VuçitërnaNeuropediatër
2Prof. Dr. Esi Domi
Neurofarmakologe – Shkenctare me qmim Nobel ne Neuroshkencë
3Prof. Ass. Dr. Sci. Agon MekajNeurokirurg
4Prof. Ass. Dr. Sci. Sabit SllamnikuOrtoped
5Prof. Ass. Dr. Sci. Abdurrahim GërguriNeuropediatër
6Prof. Dr. Ana DomiInstituti për Psikiatri dhe Neuroshkencë
7Prof. Asoc. Dr. Sci. Rushit JashariNeurolog
8Prof. Asoc. Dr. Sci. Nazim DakaNeurolog
9Prof. Ass. Dr. Sci. Kamber ZeqirajNeurolog
10Prof. Dr. Sci. Mihrije BegolliPediatër Nefrologe
11Prof. Ass. Dr. Sci. Zafer GashiBiokimist
12Prof. Ass. Dr. Sci. Eglantina Kraja-BardhiPsikologe Klinike
13Prof. Dr. Arburim IseniPsikolog Filolog
14Prof. Donika Shahini-LamiPhD Cand Psikologe Klinike
15Dr. Jeton MaxharajPHD Cand Neuroradiolog
16Dr. Nazim DautiNeuroradiolog
17Dr. Arta ZhuriNeuroradiologe
18Dr. Enver IsakuPHD Cand Neurolog
19Dr. Dafina UkellaNeurologe
20Dr. Bashkim SheholliNeurolog
21Dr. Burim TahiriNeurolog
22Dr. Kreshnik KrekajNeurolog
23Dr. Ideal HoxhajNeurolog
24Dr. Arbona SadikiNeurologe
25Mr. Sci. Dr. Fatmir RamaxhikuNeurolog
26Mr. Sci. Dr. Valdet BajraktariNeurolog
27Dr. Milaim KrasniqiNeurolog
28Dr. Edmod IbrahimiNeurolog
29Dr. Sci. Basri MujaNeuropsikiatër
30Mr. Sci. Dr. Fahri DrevinjaNeuropsikiatër
31Dr. Fatmir XheliliNeuropsikiatër
32Mr. Nexhmie BeshiriPsikolog Klinik
33Prof. Ariana KrasniqiPsikolog Klinik
34Prof. Shqipe Bajrami LubovciNeuropsikologe
35Dr. Fatos KelmendiNeurokirurg
36Dr. Ekrem MalokuNeuropatolog
37Mr. Dr. Hajrije IsmailiNeonatologe
38Dr. Valbona BuqajNeonatologe
39Dr. Lumnije SutajNeonatologe
40Dr. Salih DvoraniNeonatolog
41Mr. Dr. Florim ShaqiriNeonatolog
42Dr. Miradije HyseniNeonatologe
43Dr. Zana KusariNeonatologe
44Mr. Dr. Rita DemiriPediatër-Neonatologe
45Dr. Teuta KamberiNeonatologe
46Dr. Lindita ZharaNeonatologe
47Dr. Fatmire KajtaziNeonatologe
48Dr. Jeta GrapciNeonatologe
49Dr. Osman VuçitërnaPediatër
50Dr. Emirjeta BajramiNeonatologe
51Dr. Jehona HaxhiuNeonatologe
52Dr. Mimoza AlishaniNeonatologe
53Mr. Tringa KrasniqiLogopede
54Mr. Arbesa MorinaLogopede
55Mr. Mimoza AsllaniLogopede
56Mr. Arbesa ArifiLogopede
57Mr. Taulant GërbeshiLogoped
58Dr. Ali AliuMjek familjar
59Dr. Zeqirja DestaniRadiolog
60Dr. Agron ArifiRadiolog
61Dr. Ymer KrasniqiRadiolog
62Dr. Sadri BajraktariRadiolog
63Dr. Zeqir BytyqiRadiolog
64Dr. Jehona HaxhiuNeonatologe
65Mr. Sc. Visar SadikuPsikolog Klinik
66Mr. PH. Krenare ShehuFarmaciste Klinike
67Prof. Blerta VuçitërnaLigjeruese në Fakultetin e Infermierisë
68Mr. PH. Njomza ZeqiriFarmaciste klinike
69Dr. Kujtim KastratiKirurg I Kokës dhe Qafës
70Dr. Bekim ArifiKirurg I Kokës dhe Qafës
71Dr. Avdi MuratiPediatër
72Dr. Adelina AhmetiPsikiatre e femijeve
73Dr. Teuta HaxhiuPsikiatre e femijeve
74Dr. Behar KamberiPsikiatër i femijeve
75Dr. Armend RushitiPediatër
76Mr. Fatime SahitiPsikologe Klinike
77Mr. Pht.Emira KorqaFizioterapeute
78Mr. Pht.Lorik MaxhuniFizioterapeut
79Dr. Fatlum AliuPediatër
80Dr. Luan LimaniPediatër
81Mr. Adem SahitiPsikolog
82Dr. Vera Berisha-NdrejajInfektologe
83Dr. Syzana GashiInstituti Kombëtar për Shëndet Publik
84Dr. Ardian ShabaniOftalmolog
85Dr. Ardian SermaxhajPhd Cand Oftalmolog
86Mr. Dr. Merita VitijaNeonatologe
87Mr. Mentor KrasniqiPsikolog Klinik
88Dr. Blinera MuratiMjek i pergjithshëm
89Dr. Enver MorinaPediatër
90Dr. Gresa DreshajMjek ne Specializim Pediatri
91Dr. Hysni JashariKirurg i femijeve
92Dr. Petrit GjakaPediatër
93Dr. Fatbardha SelmaniMjek ne Specializim Pediatri
94Dr. Lendrit SpahiuMjek ne specializim Pediatri
95Dr. Bajram ThaqiMjek ne specializim Pediatri
96Dr. Jeta MuhaxhiriMjeke në specializim Pediatri
97Dr. Valon KrasniqiMjek i pergjithshëm
98Mr. Pht. Arbnora SalihuFizioterapeute
99Mr. Pht. Ilir IsmailiFizioterapeut
100Dr. Bujar GashiMjek i pergjithshëm
101Dr. Arlinda KastratiMjek i pergjthshëm
102Mr. Teuta BegolliPsikologe Klinike
103Dr. Liridona SopaMjek i përgjithshëm
104Dr. Krenare KurshumliuMjek i përgjithshëm
105Mr. Gresa HasaniPsikologe
106Dr. Jetmira KryeziuMjek i përgjithshëm
107Dr. Arbnora GashiMjek I përgjithshëm
108Mr. Jeton KrasniqiPsikolog
109Dr. Antigona SveqlaMjek I përgjithshëm
110Mr. Dr. Bajram AdemiFiziatër
111Dr. Ismet JashariMjek Familjar
112Dr. Kimete Miftari-JashariMjeke Familjare
113Dr. Berat ElshaniRadiolog
114Dr. Nuhi MorinaPediatër
115Dr. Norma BudimaBiokimiste
116Dr. Sci. Faton KrasniqiNeonatolog
117Dr. Ilmije MorinaNeonatologe
118Dr. Shqipe KrasniqiNeonatologe
119Dr. Lindita GashiNeonatologe
120Dr. Melihate ÇekajNeonatologe
121Dr. Luljeta GrapciNeonatologe
122Dr. Valbona StavileciPhD Cand Pediatër Nefrologe
123Dr. Betim GrapciSpecialist I Emergjences
124Mr. Linda ZhegrovaPsikologe
125Mr. Donjeta KrasniqiPsikologe Klinike
126Mr. Anita GashiPsikologe Klinike
127Mr. Mimoza Aliu-RamaPsikologe
128Mr. Albulena VociPsikologe Klinike
129Dr. Naim GërbeshiMjek i përgjithshëm
130Dr. Donika Pasha-KërleshiNeonatologe
131Dr. Behar MahmutiMjek në specializim Pediatri
132Dr. Bujar ImeriRadiolog
133Dr. Albina Likaj-ImeriAnesteziologe
134Dr. Imri GuriPediatër
135Mr. Rita BerishaPsikologe
136Mr. Deona LipovicaPsikologe
137Mr. Lorinda Krasniqi-BekteshiPsikologe Klinike
138Mr. Hana GrezdaPsikologe Klinike
139Dr. Blerim JetishiRadiolog
140Dr. Agron MehmetiPediatër
141Dr. Burim SahatqijaOrtoped
142Dr. Drianë KrasniqiBrain Research
143Dr. Majlinda MorinaMjek I Përgjithshëm
144Prof. Aferdita SelimiPsikologe Klinike
145Mr. Agron HyseniPsikolog Terapist
146Mr. Albulena JashariPsikologe Terapiste
147Mr. Pht. Anduena MehmetiFizioterapeute
148Mr. Pht. Alma GovoriFizioterapeute
149Mr. Pht. Leona KrasniqiFizioterapeute
150Dr. Anita ZejnullahuMjek I përgjithshëm
151Dr. Ardiana GashiMjek I përgjithshëm
152Dr. Ardian MustafaiKardiolog
153Dr. Margarita DalipiNefrologe
154Dr. Adelina LamiMjek I përgjithshëm
155Dr. Albertina GashiMjek në specializim Anestezion
156Dr. Djellza QitakuMjek në specializim Anestezion
157Mr. Artiola BunjakuPsikologe Terapiste
158Dr. Krenare Qeriqi-KavajaMjeke
159Dr. Reonda HasaniAnesteziologe
160Dr. Ensar HoxhaMjek
161Dr. Omer KokollariMjek në specializim Neurologji
162Dr. Zekë ShalaAnesteziolog
163Dr. Merita DemiriFizioterapeute
164Dr. Ramë KrasniqiMjek Familjar
165Dr. Mehdi GashiMjek Familjar
166Dr. Bjondina BajraktariMjeke
167Dr. Eugen SelimajAnesteziolog
168Dr. Kimete BajraktariMjeke Familjare
169Dr. Blearta BreguDermatologe–Esteiste
170Dr. Daorsa PërqukuDermatologe-Esteiste
171Dr. Blerina BerishaKirurge Plastike
172Dr. Melisa ShabaniMjeke ne specializim Neurologji
173Dr. Trim ZejnullahuMjek ne specializim Neurokirurgji
174Mr. Jana RexhepiPsikologe Klinike
175Mr. Diella SelimiPsikologe
176Mr. Enea AvdullahuPsikologe-Terapiste
177Mr. Matilda RafunaPsikologe Klinike
178Mr. Donjeta SfishtaPsikologe Klinike
179Mr. Nazife ParduziLogopede
180Mr. Diellona HetaPsikologe Terapiste
181Dr. Bashim RifatiAnesteziolog
182Dr. Lorisa AhmetiKardiolog
183Dr. Klarisa KutllovciNefrologe
184Dr. Visare BashaDermatologe-Esteiste
185Dr. Eda SpahiuKirurge Plastike
186Dr. Aulona SemaxhajKirurge Maksillofasciale
187Dr. Shpata GovoriNeuroOftalmologe
188Dr. Ridea VociAnesteziologe
189Dr. Arona BullatovciOftalmologe
190Dr. Hana FetahuKirurge e Kokës dhe Qafës
191Dr. Rita ShalaBrain Research
192Dr. Emir GërbeshiKirurg I kokës dhe qafës
193Dr. Hektor MorinaOrtoped
194Dr. Maida FejzullahuMjeke
195Dr. Valentina FevziuMjeke familjare
196Dr. Saranda ShalaDermatologe-Esteiste
197Dr. Vlera FejzaKirurge Maksillofasciale
198Dr. Nexhmie GashiMjeke Familjare
199Dr. Zana KryeziuNeurooftalmologe
200Dr. Eliza SejdiuKirurgji Estetike
201Dr. Elsa MorinaMjeke ne specializim Neurologji
202Dr. Morea MalokuNeurologe
203Dr. Ariola HotiMjeke Familjare
204Dr. Lejla KutllovciBrain Research
205Dr. Adesa HalimiMjeke ne specializim Anestezion
206Dr. Kosovare FetahuNeurologe
207Dr. Venera MorinaNeurokirurge
208Dr. Mimoza UkaNeurologe
209Dr. Anita KryeziuNeurologe
210Dr. Zade SopaDermatologe-Esteiste
211Dr. Vlera PllanaKirurge Estetike
212Dr. Adelina SertolliNeurologe
213Dr. Afërdita PintolliOftalmologe
214Mr. Mine HamzaLogopede
215Mr. Alma HiseniPsikologe-Terapiste
216Mr. Ardita UkaPsikologe
217Mr. Arta HajzeriLogopede
218Mr. Ardiana MusliuPsikologe Klinike
219Mr. Aferdita KrasniqiPsikologe
220Dr. Albana MalokuMjeke në specializim Neurologji
221Dr. Rajmonda MuratiNeurologe
222Dr. Valentina AsllaniNeurologe
223Dr. Albulena HyseniBrain Research
224Mr. Pht. Vjosa ShalaFizioterapeute
225Dr. Ejup EjupiGastroenterolog
226Dr. Besnik GogaNeurolog
227Dr. Shener HynilerNeonatolog
228Dr. Fatlind HenciPediatër

 

1. Prof. Ass. Dr. Armend Vuçitërna
2. Prof. Ass. Dr. Agon Mekaj
3. Prof. Ass. Dr. Abdurrahim Gërguri
4. Dr. Jeton Maxharaj Phd Cand
5. Dr. Enver Isaku PhD Cand
6. Prof. Dr. Mihrije Begolli
7. Prof. Ass. Dr. Kamber Zeqiraj
8. Prof. Asoc. Dr. Nazim Daka
9. Prof. Ass. Eglantina Kraja-Bardhi
10. Dr. Fatmir Xhelili
11. Mr. Nexhmie Beshiri
12. Prof. Ariana Krasniqi
13. Prof. Shqipe Bajrami-Lubovci
14. Mr. Njomza Rafuna
15. Mr. Atdhetare Lipovica
16. Mr. Ariola Fetahu
17. Mr. Mirlinda Cakaj
18. Mr. Enes Krasniqi
19. Dr. Fatos Kelmendi
21. Dr. Kreshnik Krekaj
22. Dr. Ideal Hoxhaj
23. Dr. Arbona Sadiki
24. Mr. Sci. Dr. Fatmir Ramaxhiku
25. Mr. Sci. Dr. Valdet Bajraktari
26. Dr. Milaim Krasniqi
27. Dr. Bashkim Sheholli
28. Dr. Edmod Ibrahimi
29. Dr. Ekrem Maloku
30. Mr. Dr.Hajrije Ismaili
31. Dr. Valbona Buqaj
32. Dr. Lumnije Sutaj
33. Dr. Salih Dvorani
34. Dr. Florim Shaqiri
35. Dr. Miradije Hyseni
36. Dr. Zana Kusari
37. Dr. Rita Demiri
38. Dr. Teuta Kamberi
39. Dr. Lindita Zhara
40. Dr. Fatmire Kajtazi
41. Dr. Jeta Grapci
42. Dr. Lindita Zhara
43. Dr. Emirjeta Bajrami
44. Dr. Jehona Haxhiu
45. Dr. Mimoza Alishani
46. Mr. Tringa Krasniqi
47. Mr. Arbesa Morina
48. Mr. Mimoza Asllani
49. Mr. Arbesa Arifi
50. Mr. Taulant Gërbeshi
51. Dr. Ali Aliu
52. Dr. Zeqirja Destani
53. Dr. Agron Arifi
54. Dr. Ymer Krasniqi
55. Dr. Sadri Bajraktari
56. Dr. Zeqir Bytyqi
57. Dr. Jehona Haxhiu
58. Mr. Sc.Visar Sadiku
59. Mr. PH.Krenare Shehu
60. Prof. Blerta Vuçitërna
61. Mr. PH Njomza Zeqiri
62. Dr. Kujtim Kastrati
63. Dr. Bekim Arifi
64. Dr. Avdi Murati
65. Dr. Adelina Ahmeti
66. Dr. Teuta Haxhiu
67. Dr. Behar Kamberi
68. Dr. Armend Rushiti
69. Mr. Fatime Sahiti
70. Mr. Pht. Emira Korqa
71. Mr. Pht. Lorik Maxhuni
72. Dr. Fatlum Aliu
73. Dr. Luan Limani
74. Mr. Adem Sahiti
75. Dr. Vera Berisha-Ndrejaj
76. Dr. Syzana Gashi
77. Dr. Ardian Shabani
78. Dr. Ardian Sermaxhaj
79. Mr. Dr. Merita Vitija
80. Mr. Mentor Krasniqi
81. Dr. Blinera Murati
82. Dr. Enver Morina
83. Dr. Gresa Dreshaj
84. Dr. Hysni Jashari
86. Dr. Petrit Gjaka
87. Dr. Fatbardha Selmani
87. Dr. Lendrit Spahiu
88. Dr. Bajram Thaqi
89. Dr. Jeta Muhaxhiri
90. Dr. Valon Krasniqi
91. Mr. Pht. Arbnora Salihu
92. Mr. Pht. Ilir Ismaili
93. Dr. Bujar Gashi
94. Dr. Arlinda Kastrati
95. Mr. Teuta Begolli
96. Dr. Liridona Sopa
97. Dr. Krenare Kurshumliu
98. Mr. Gresa Hasani
99. Dr. Jetmira Kryeziu
100. Dr. Arbnora Gashi
101. Mr. Jeton Krasniqi
102. Dr. Antigona Sveqla

Neuropediatër
Neurokirurg
Neuropediatër
Neuroradiolog
Neurolog
Pediatër-Nefrologe
Neurolog
Neurolog
Psikolog Klinik
Neuropsikiatër
Psikolog Klinik
Psikolog Klinik
Neuropsikologe
Psikologe
Psikologe
Psikolog Klinik
Psikolog Klinik
Psikolog Klinik
Neurokirurg
Neurolog
Neurolog
Neurologe
Neurolog
Neurolog
Neurolog
Neurolog
Neurolog
Neuropatolog
Neonatologe
Neonatologe
Neonatologe
Neonatolog
Neonatolog
Neonatologe
Neonatologe
Neonatologe
Neonatologe
Neonatologe
Neonatologe
Neonatologe
Neonatologe
Neonatologe
Neonatologe
Neonatologe
Logopede
Logopede
Logopede
Logopede
Logoped
Mjek familjar
Radiolog
Radiolog
Radiolog
Radiolog
Radiolog
Neonatologe
Psikolog Klinik
Farmaciste Klinike
Ligjeruese në Fakultetin e Infermierisë
Farmaciste klinike
Kirurg I Kokës dhe Qafës
Kirurg I Kokës dhe Qafës
Pediatër
Psikiatre e femijeve
Psikiatre e femijeve
Psikiatër I femijeve
Pediatër
Psikologe Klinike
Fizioterapeute
Fizioterapeut
Pediatër
Pediatër
Psikolog
Infektologe
Instituti Kombëtar për Shëndet Publik
Oftalmolog
Oftalmolog
Neonatologe
Psikolog Klinik
Mjek I pergjithshëm
Pediatër
Mjek ne Specializim Pediatri
Kirurg I femijeve
Pediatër
Mjek ne Specializim Pediatri
Mjek ne specializim Pediatri
Mjek ne specializim Pediatri
Mjeke në specializim Pediatri
Mjek I pergjithshëm
Fizioterapeute
Fizioterapeut
Mjek I pergjithshëm
Mjek I pergjthshëm
Psikologe Klinike
Mjek I përgjithshëm
Mjek I përgjithshëm
Psikologe
Mjek I përgjithshëm
Mjek I përgjithshëm
Psikolog
Mjek I përgjithshëm

Na kontaktoni tani!

Lokacioni

Rruga Muharrem Fejza, Banesat e Royalit
Nr 8 Kati Përdhes, Prishtinë Kosovë

Kontakti

info@neuroshkenca.com

Numri

(+)383-48-43-33-23